Voor verwijzer

Voorkomen is beter dan genezen, korte wachttijd

Voorkomen is beter dan genezen! 

Mama-Fit! (2006) is een onafhankelijke praktijk gericht op snelle, preventieve en deskundige psychische begeleiding rondom zwangerschap, bevalling en de jaren daarna.

Onze werkwijze is een  beproefd en gewaardeerd concept waar veel vrouwen de afgelopen jaren gebruik van hebben gemaakt. Met kennis van zaken bieden wij een snelle en effectieve behandeling. 

Onafhankelijk, betrokken en in contact

We werken, in overleg, wel samen met  u als leidinggevende, bedrijfsarts, verzuimconsulent, verloskundige, huisarts; e.a. 

Voorkomen is beter dan genezen, korte wachttijd

Voorkomen is beter dan genezen. Op tijd erbij voorkomt erger, langdurige uitval of ziekteverzuim. Wij houden daarom de wachttijd zo kort mogelijk  zodat we snel aan de slag kunnen.  

Oplossingsgericht, kortdurend en preventief

Onze coaches en psychotherapeuten zijn deskundig,  hebben ruime ervaring in de kortdurende oplossingsgerichte, en inzichtgevende methoden zodat klachten niet over gaan in langdurige psychische problemen.

Op tijd erbij voorkomt langdurige uitval of ziekteverlof.  

Aanmelden

Wij houden niet van lange wachttijden!  


Binnen 3 dagen nemen we contact met je op.
Twijfel niet om ons ook te appen of te bellen. 
Tel: 06-41392734

 

Tijdens de Corona crisis werken we, zoals je zult begrijpen, zoveel mogelijk via Skype en Face-Time. Op die manier werken we gewoon door en hoef je niet extra lang te wachten voor een afspraak.