Omdat jou focus tot succes leidt! 

"Alsof alles op losse schroeven staat"... op zoek naar kansen 

Je hoeft niet aan je geestelijke of lichamelijke gezondheid te twijfelen. Het zijn transitie momenten: periodes van grote veranderingen voor jou, als vrouw, partner, werkgever/werknemer, moeder of vriendin. Maar je kunt er best wat ondersteuning bij gebruiken om er voor te zorgen dat je meer in balans komt.

Een periode met specifieke vragen en gevoelens. Variërend  van onzekerheid, paniek, teleurstelling, somberheid, vermoeidheid, onzekerheid ambitie en alles wat daar tussen zit.
Wanneer je vast loopt blijf er dan niet mee zitten, voorkom dat je overloopt, depressief of burn out raakt. Neem gerust contact met ons op.

Soms zijn een paar gesprekken al genoeg. En is er meer nodig? dan kijken we samen met jou verder. Binnen een week kun je bij ons terecht

Feiten

  • Wist je trouwens dat maar liefst 34% van gezond werkende vrouwen in de leeftijd van 45 – 50 jaar regelmatig uit het arbeidsproces valt door overgangsklachten zoals slapeloosheid, opvliegers, gewrichtsklachten en depressie. 
  • 59% van de mantelzorgers in Nederland is vrouw en 45% van de mantelzorgers is tussen de 45 en 65 jaar.

Nederlands onderzoek, toont aan dat maar liefst 34% van gezond werkende vrouwen in de leeftijd van 45 – 50 jaar regelmatig uit het arbeidsproces valt door overgangsklachten zoals slapeloosheid, opvliegers, gewrichtsklachten en depressie. 

Vrouwen met overgangsklachten, zoals opvliegers en nachtelijke transpiratie, blijken ook 4 keer zoveel kans op een depressie te hebben. De oplossing ligt dan echter niet in het behandelen van de depressie, maar in het begeleiden, behandelen van de typische overgangsverschijnselen, die verantwoordelijk zijn voor de overgangsklachten, waardoor een depressie of een burn out kan ontstaan.

De oplossing is eigenlijk heel simpel. Her- en erkenning van de overgang. Door vrouwen zelf, maar ook door werkgevers Het is belangrijk dat het bespreekbaar gemaakt wordt dat je uit je schulp kruipt, je twijfels op tafel legt.  Hierdoor kunnen problemen tijdig opgespoord en aangepakt worden.

Transitite fases vragen om aandacht, ze brengen een nieuwe balans met zich mee 

Neem contact met ons op!