Perspectiefadvies, anno 2006

Perspectiefadvies, anno 2006

Perspectiefadvies, is in 2006 opgericht door Maryleen Sorée.
Met drie collega's zijn wij een deskundige en dynamisch collectief voor coaching, counseling en psychosociale psychotherapie. 

In een tijd van keuzes, druk, verwachtingen, transities en kansen werken wij doelgericht en met compassie aan dat wat aandacht vraag. 

Dit kan gaan over stress, burnout, keuzesmaken, samenleven, relatieopbouw. Maar ook somberheid, angst, piekeren en trauma komen voor bij tal van verschillende mensen, vrouwen, mannen, als werknemer, partnger, vader of moeder of  expat. 

" Onze werkwijze is deskundig, toegewijd en met focus" 

Soms zijn een paar gesprekken al genoeg. 
Is er meer nodig, zoals traumaverwerking dan kan dat ook.

Zie voor meer hieronder. 

Deskundig, preventief en toekomstgericht

herstel van veerkracht in

  • jezelf
  • je relatie en gezin,
  • je werk
  • je sociale leven!
  • Voorkomen of herstellen van burnout
  • het vergroten van jouw vermogen om bewust en door waarden geleid te handelen

Ervaringen

Moeder van dochter Jasna (6 weken)

Fijn dat ik snel terecht kon! De gesprekken hebben mij geholpen een nieuwe balans te vinden. Ik voelde mij serieus genomen en vond het fijn om praktisch aan de slag te kunnen met de vragen waar ik mee worstelde.

Anoniem

Ervaring van een vrouw

Had ik maar geweten dat overgangsklachten ook al voor kunnen komen los van menstruatieklachten. Die stemmingswisselingen dreven mij tot wanhoop…

Hebe Boonzaaijer

senior manager Human Capital

Er ligt een grote taak bij de werkgevers. “Gelukkige werknemers zorgen voor loyaliteit en groei van het bedrijf, daarin zit winst voor werknemers en werkgevers. Gelukkige mensen zorgen voor 30% van je winst/omzet en 27 % meer klantloyalty.”